Trainer voor: The Pale Beyond (1.2.2.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Verzamel middelen , Spelsnelheid , Bewerken: decoratie , Bewerken: brandstof en nog veel meer.
The Pale Beyond: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van The Pale Beyond. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van The Pale Beyond vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Je hebt niet gevraagd om deze expeditie te leiden, maar je zit vast in het ijs, de kapitein wordt vermist en de beschaving is ver weg: iemand moet naar voren stappen.Beheer de schaarse middelen, breng veiligheid en moreel in evenwicht, maak de moeilijke keuzes en ga in de enige richting: door de Pale Beyond.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Verzamel middelen
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: decoratie
  • Bewerken: brandstof
  • Bewerken: eten
  • Bewerken: honden


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Pale Beyond: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# bronnen
NumPad1: bronnen verzamelen
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Bron
Decoratief
Brandstof
Eten
Honden

Opmerkingen

Bronnen verzamelen:
Als je eenmaal in het spel bent en je middelen in de linker benedenhoek kunt zien, activeer je deze optie en kun je de waarden in de editor zien.
Spelsnelheid:
Het kan sommige elementen van het spel helpen versnellen.
Decoratie:
Om de bronnen in de editor te laten verschijnen, moet u Bronnen verzamelen activeren in de traineropties.
Cherri Andrea640360