Trainer voor: Grim Guardians: Demon Purge (1.0.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt gezondheidsteam , Maximale zuiveringsindicator , Onbeperkte levens , Ghost-modus en nog veel meer.
Grim Guardians: Demon Purge: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Grim Guardians: Demon Purge. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Grim Guardians: Demon Purge van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Om hun school te redden nadat deze in een enorm demonenkasteel is veranderd, moeten twee Demon Hunters het doen.zusjes hakken en schieten in dit 2D actie-avontuur.Spelers kunnen tijdens het spelen schakelen tussen het besturen van beide personages, elk met totaal verschillende vaardigheden.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt gezondheidsteam
  • Maximale zuiveringsindicator
  • Onbeperkte levens
  • Ghost-modus
  • Onbeperkte munitie
  • Onbeperkte secundaire wapens
  • Super schade


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Grim Guardians: Demon Purge: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# voogden
NumPad1: Onbeperkt gezondheidsteam
NumPad2: Max Purge-meter
NumPad3: onbeperkte levens
NumPad4: Ghost-modus
# Wapens
NumPad5: onbeperkte munitie
NumPad6: onbeperkte secundaire wapens
# vijanden
NumPad7: Superschade
Cherri Andrea640360