Trainer voor: The Darkest Tales (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkte mana , Supersnel en nog veel meer.
The Darkest Tales: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel The Darkest Tales en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Voor The Darkest Tales hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanThe Darkest Tales.

Wanneer een nachtmerrie de realiteit binnensluipt, zijn de enigen die kunnen helpen degenen wiens magische krachten we sinds onze kindertijd hebben geloofd. Een dappere teddybeer gaat naar de andere kant van het nog lang en gelukkig leven om zijn eigenaar, Alicia, te redden.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkte mana
  • Supersnel
  • Super sprong
  • X2XP
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Darkest Tales: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkte mana
NumPad4: supersnel
NumPad5: supersprong
NumPad6: PE X2
# Spel
NumPad7: spelsnelheid
Cherri Andrea640360