Trainer voor: Chef Life: A Restaurant Simulator (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: x2 Snel koken , X2 ESP , SpelsnelheidBewerk: ervaring , Bewerken: geld en nog veel meer.
Chef Life: A Restaurant Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Chef Life: A Restaurant Simulator. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Chef Life: A Restaurant Simulator. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Creëer en beheer het restaurant van je dromen!Menu's, aankopen, decoraties, personeel, apparatuur, klanten... en niet te vergeten de keuken zelf!Ervaar het dagelijkse leven van een restauranthouder en verdien Michelin Guide-prijzen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • x2 Snel koken
  • X2 ESP
  • SpelsnelheidBewerk: ervaring
  • Bewerken: geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Chef Life: A Restaurant Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: x2 snel vuren
NumPad2: XP x2
NumPad3: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Ervaring
Geld
Cherri Andrea640360