Trainer voor: The Great War: Western Front (807180)

Je zal veel Trucs toevoegen: Bewerken: goudreserves , Bewerken: wereldwijd aanbod , Bewerken: zoeken , Bewerken: Battle Supply en nog veel meer.
The Great War: Western Front: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van The Great War: Western Front. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

We hebben ook de trucs van The Great War: Western Front beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van The Great War: Western Front vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

The Great War: Western Front is het ultieme WW1-strategiespel.Schrijf geschiedenis met een real-time tactische ervaring die zich afspeelt aan het iconische westelijk front van 1914 tot 1919. Kies een factie en leid je legers naar de overwinning.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Bewerken: goudreserves
  • Bewerken: wereldwijd aanbod
  • Bewerken: zoeken
  • Bewerken: Battle Supply


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Great War: Western Front: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Bewerkeropties

# kaartbronnen
Goudreserves
Wereldwijd aanbod
Zoeken
# Strijd
Strijd tegen bevoorrading

Opmerkingen

Kaart met goudreserves:
Globale voorraadbronnenkaart:
Koop iets en de waarden worden hier correct weergegeven.
Zoeken:
Dit werkt het BESTE als u ten minste TWEE punten heeft. Besteed één punt en klik vervolgens op TOEPASSEN en de waarde verschijnt hier. U moet dan nog een punt uitgeven om de waarde bij te werken nadat u het aantal hebt gewijzigd.
Gevechtsvoorraden:
Je moet een TRENCH plaatsen en dan wordt de waarde hier getoond.
Cherri Andrea640360