Trainer voor: Noobs Want to Live (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , Onbeperkt schild , Onbeperkt aantal munten en nog veel meer.
Noobs Want to Live: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Noobs Want to Live. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Noobs Want to Live: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Noobs Want to Live

Noobs Want to Live is een razendsnelle roguelike met verschillende karakters en een grote pool van vaardigheden om uit te kiezen (zelfs met elkaar te combineren!) Vecht, dood, groei.Elke run is een nieuwe kans om een ​​rollend bouwwerk te maken!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkt aantal munten
  • Onbeperkt goud
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: EXP-vermenigvuldiger


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Noobs Want to Live: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: onbeperkt schild
NumPad4: onbeperkte munten
NumPad5: onbeperkt goud
# Spel
NumPad6: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
EXP-vermenigvuldiger
Cherri Andrea640360