Trainer voor: Trinity Trigger (1.0.5)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Artikelen voor onbeperkt gebruik , Zwakke vijanden , Geen binding en nog veel meer.
Trinity Trigger: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Trinity Trigger. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Trinity Trigger van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Gevangen in het midden van een goddelijke confrontatie van epische proporties die gigantische wapens heeft achtergelaten die boven het landschap uittorenen, gaan Cyan en nieuwe bondgenoten Elise en Zantis op een missie om de wereld te redden... en de goden te trotseren.Claim je lot in dit fantastische avontuur geïnspireerd door klassieke JRPG's.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Artikelen voor onbeperkt gebruik
 • Zwakke vijanden
 • Geen binding
 • Spelsnelheid
 • Bewerken: gratis
 • Bewerken: niveau
 • Bewerken: XP
 • Bewerk: TP


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Trinity Trigger: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Voorraad
NumPad2: items voor onbeperkt gebruik
# vijanden
NumPad3: zwakke vijanden
NumPad4: Geen aanval
# Spel
NumPad5: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Valuta
Gratis
# Spelerstatistieken
Niveau
PE
TP

Opmerkingen

Niveau:
Open Menu, selecteer Status en selecteer vervolgens een schijf in STATUS.
Cherri Andrea640360