Trainer voor: Roots Of Pacha (1.0.8)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindig veel uithoudingsvermogen , Super loopsnelheid , Onbeperkte inventarisitems , Vriestijd en nog veel meer.
Roots Of Pacha: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Roots Of Pacha en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Roots Of Pacha van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Maak deel uit van een bloeiende gemeenschap uit het stenen tijdperk.Ontdek ideeën, tem gewassen, sluit vriendschap met dieren en draag bij aan de groei van je dorp.Speel met vrienden in coöp of verken de vroege dagen van de beschaving in singleplayer.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindig veel uithoudingsvermogen
 • Super loopsnelheid
 • Onbeperkte inventarisitems
 • Vriestijd
 • Spelsnelheid
 • Bewerken: huidig ​​inventarisitem
 • Bewerken: huidig ​​voorraaditem max
 • Bewerken: huidige welvaart
 • Bewerken: Streef naar welvaart
 • Wijziging: loopsnelheidsvermenigvuldiger speler


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Roots Of Pacha: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt uithoudingsvermogen
NumPad2: super loopsnelheid
NumPad3: onbeperkte inventarisitems
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Huidig ​​inventarisitem
Maximum aantal items in huidige voorraad
Huidige welvaart
Streef naar welvaart
Vermenigvuldiger voor loopsnelheid van speler

Opmerkingen

Huidige welvaart van de speler:
Spelerdoelvoorspoed:
Je welvaartsbedrag wordt hier weergegeven zodra de game je welvaartsbedrag heeft bijgewerkt. De wijzigingen worden van kracht nadat je in slaap bent gevallen en wakker bent geworden.
Cherri Andrea640360