Trainer voor: Terrascape (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Gamesnelheid , Bewerken: scorevermenigvuldiger , Bewerken: huidige score , Bewerken: huidige medailles en nog veel meer.
Terrascape: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Terrascape.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Terrascape van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

In TerraScape bouw je de stad van je dromen.Elk TerraScape-kaartpakket biedt een verscheidenheid aan methoden en structuren om je rijk uit te breiden.Plaats kaarten zorgvuldig in de virtuele wereld om punten te scoren en nieuwe kaarten als beloning te krijgen!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: scorevermenigvuldiger
  • Bewerken: huidige score
  • Bewerken: huidige medailles


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Terrascape: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spel
NumPad1: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Scorevermenigvuldiger
Huidige score
Huidige medailles
Cherri Andrea640360