Trainer voor: We Love Katamari Reroll (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Bevries de missietimer , Spelsnelheid, , en nog veel meer.
We Love Katamari Reroll: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van We Love Katamari Reroll. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Te weinig? We hebben ook de trucs van We Love Katamari Reroll! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van We Love Katamari Reroll van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De tweede aflevering van de Katamari Damacy-serie keert terug in een geremasterde en verbeterde versie!De nieuwe REROLL bevat verbeterde graphics en game-ervaring.In Royal Reverie rol je rond in de schoenen van een jonge King of the Cosmos!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Bevries de missietimer
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van We Love Katamari Reroll: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Missie
NumPad1: missietimer bevriezen
# Spel
NumPad2: spelsnelheid

Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is
geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw te activeren.
U kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360