Trainer voor: Volcano Princess (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt actiepunt , Maximale stemming , Onbeperkt aantal munten , Spelsnelheid en nog veel meer.
Volcano Princess: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Volcano Princess. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Volcano Princess! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Volcano Princess van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Bereid je voor op de volgende monarch door haar hobby's te vinden, haar te trainen voor de strijd en vriendschap te sluiten met de burgers die ze ooit zal beschermen.Dompel jezelf onder in een gloednieuw RPG-ouderschapsimulatoravontuur, waarbij elke beslissing die je neemt niet alleen de toekomst van je dochter zal beïnvloeden, maar ook die van een heel imperium!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt actiepunt
  • Maximale stemming
  • Onbeperkt aantal munten
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: munten
  • Bewerk: STR
  • Bewerk: INT
  • Bewerk: EMO
  • Bewerk: IMG


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Volcano Princess: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkt actiepunt
NumPad2: maximale stemming
NumPad3: onbeperkte munten
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Munten
STR
INT
EMO
MG

Opmerkingen

Str.speler:
INT-speler:
EMO-speler:
Speler IMG:
Het begint te werken zodra de game je statistieken bijwerkt.

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is
geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw te activeren.
U kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360