Trainer voor: Islets (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte weerstand , Makkelijk te doden , Spelsnelheid en nog veel meer.
Islets: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Islets. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Islets vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Vlieg en herenig een gefragmenteerde wereld in deze verrassend gezonde Metroidvania!Help Iko om over prachtige handgeschilderde eilanden te reizen, brieven te ontvangen van een bizarre groep personages en het op te nemen tegen machtige monsterlijke tegenstanders.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Makkelijk te doden
  • Spelsnelheid
  • Bewerken: punt 1


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Islets: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogen
NumPad3: gemakkelijke moorden
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Bewerkeropties

# Speler
Artikel 1
Cherri Andrea640360