Trainer voor: Ship of Fools (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ship God-modus , Onbeperkte kanonnenmunitie , Gratis updates en onbeperkte bronnen , Spelsnelheid en nog veel meer.
Ship of Fools: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Ship of Fools en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben ook de trucs van Ship of Fools beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Ship of Fools vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Ship of Fools is een maritiem roguelite-coöperatief spel waarin je de Fools speelt, de enige wezens die dom genoeg zijn om de zee te trotseren. De grote vuurtoren die ooit de archipel beschermde, is gebroken en er komt een storm van boosaardigheid en corruptie op komst. Samen springen jij en je scheepsmaten aan boord van Stormstrider en maken je reis over de zee. Rust de kanonnen uit, zet de zeilen en bescherm je schip tegen zeemonsters tijdens meerdere races. Het is aan jou om je huis te verdedigen tegen de zee. almachtige Aquapocalypse .

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ship God-modus
  • Onbeperkte kanonnenmunitie
  • Gratis updates en onbeperkte bronnen
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ship of Fools: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus verzenden
NumPad2: onbeperkte kanonmunitie
NumPad3: gratis updates en onbeperkte bronnen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360