Trainer voor: Homestead Arcana (1.0.6.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte mana , Geen honger , Onbeperkte spell-slots en nog veel meer.
Homestead Arcana: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Homestead Arcana. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Homestead Arcana. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Beheers magie en landbouw en verken de bergketen die is aangetast door het mysterieuze miasma.Ontdek de geheimen achter het ontstaan ​​ervan, kweek planten die je spreuken versterken en gebruik de magie van de natuur om het land te genezen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte mana
  • Geen honger
  • Onbeperkte spell-slots
  • Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Homestead Arcana: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Activering van deze trainer

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.
Luistertrainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte mana
NumPad3: geen honger
NumPad4: Onbeperkte spell-slots
# Spel
NumPad5: spelsnelheid

Opmerkingen

Voer zowel aurora als het spel uit als beheerder, en als je andere problemen ervaart, probeer dan je antivirus uit te schakelen als je die hebt.
Cherri Andrea640360