Trainer voor: Mask of the Rose (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt centen, Bewerken: spelsnelheid, Bewerken: volkstellingpagina's, Bewerken: centen en nog veel meer.
Mask of the Rose: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Mask of the Rose! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Mask of the Rose: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Mask of the Rose

Een prachtig liefdesverhaal met een vleugje moord.Laat je veroveren door een gestolen stad in dit liefdesintrigespel!Vind liefde, voor jezelf of voor je vrienden.Help een vermoorde man gerechtigheid te vinden.En pas op voor vleermuizen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt centen
  • Bewerken: spelsnelheid
  • Bewerken: volkstellingpagina's
  • Bewerken: centen
  • Bewerken: aantal bezoeken


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Mask of the Rose: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt centen< em>Editoropties# gameSpelsnelheid# spelerCensuspagina's PennyAantal bezoeken

Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen , drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.
U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360