Trainer voor: Dave the Diver (v1.0.0.942)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte zuurstof, Niet overbelast tijdens het duiken, Gehaakte vis gemakkelijker, Makkelijkere vis om te vangen en nog veel meer.
Dave the Diver: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Dave the Diver gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Dave the Diver. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Welkom bij 'DAVE THE DIVER', een zeeavontuur dat zich afspeelt in de mysterieuze Blue Hole.Verken overdag de zee met Dave en run 's avonds een sushirestaurant.Ontdek de geheimen van de Blue Hole en ontrafel dit diepzeemysterie waarbij 3 vrienden betrokken zijn, elk met verschillende persoonlijkheden.Er wachten nieuwe avonturen.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte zuurstof
  • Niet overbelast tijdens het duiken
  • Gehaakte vis gemakkelijker
  • Makkelijkere vis om te vangen
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Superschade
  • Onbeperkt secundair vermogen
  • Verkoop voor Max Gold
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: maximale inventarisruimte
  • Bewerken: huidige inventarisruimte


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dave the Diver: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# duikNumPad1: onbeperkte zuurstof # inventarisNumPad2: niet overbelast tijdens het duiken# VissenNumPad3: vis makkelijker te hakenNumPad4: vis makkelijker te vangen# WapensNumPad5: Onbeperkte munitieNumPad6: superschade# uitrustingNumPad7: onbeperkte subkracht# valutaNumPad8: verkoop voor maximaal goud# gameplayNumPad9: Spelsnelheid

Bewerkeropties

# LootboxMaximale inventarisruimteHuidige inventarisruimte

Opmerkingen

Gemakkelijker gehaakte vis:Gemakkelijker vissen:Kan u helpen gemakkelijker wat vis te vangen.Verkopen voor Max Gold:
Verkoop een item voor maximaal goud.

Sneltoetsen uitgeschakeld: Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te s

ltoetsen uitgeschakeld: Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360