Trainer voor: Kingdom Eighties (1.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijke kroon, Oneindig veel uithoudingsvermogen, Vries verzamelde munten in, Blokkeer de tijd van de dag en nog veel meer.
Kingdom Eighties: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Kingdom Eighties! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Kingdom Eighties: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Kingdom Eighties

Kingdom Eighties is een op zichzelf staande uitbreiding van de bekroonde Kingdom-serie - een episch singleplayer-avontuur voor het bouwen van een basis en een microstrategie.Verdedig je stad tegen de mysterieuze hebzucht en ontdek de geheimen van je familie!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijke kroon
  • Oneindig veel uithoudingsvermogen
  • Vries verzamelde munten in
  • Blokkeer de tijd van de dag
  • Eenvoudige constructie
  • Gemakkelijk verzamelen
  • Onoverwinnelijke muren
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: loopsnelheid
  • Bewerken: hardloopsnelheid
  • Bewerken: huidige munten
  • Bewerken: huidige edelstenen
  • Bewerken: huidige tijd
  • Bewerken: speeluren per seconde


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Kingdom Eighties: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onoverwinnelijke kroon NumPad2: Onbeperkt uithoudingsvermogen# ValutaNumPad3: Verzamelde munten bevriezen# OmgevingNumPad4: Tijd van de dag bevriezen# Gebouwen
NumPad5: Eenvoudig bouwen< br/>#TreesNumPad6: eenvoudig verzamelen# StructurenNumPad7: onoverwinnelijke muren# gameplayNumPad8: spelsnelheid p> Editor-opties# spelerstatistiekenLoopsnelheidLoopsnelheid# ValutaHuidige muntenHuidige edelstenen # OmgevingHuidige tijdSpeeluren per seconde

OpmerkingenInvincible Crown:De kroon kan niet van je worden afgenomen.Bevries verzamelde munten:Verzamel 10-20 munten, schakel deze optie in en je kunt munten laten vallen, verzamelen, uitgeven of je laten stelen, maar de telling zal verander nooit.CurrentTime:Het kan zijn dat de tijd niet vooruitgaat totdat je het instructiegedeelte van het spel hebt voltooid.Sneltoetsen Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd.U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets in te stellen u wilt de

erkingenInvincible Crown:De kroon kan niet van je worden afgenomen.Bevries verzamelde munten:Verzamel 10-20 munten, schakel deze optie in en je kunt munten laten vallen, verzamelen, uitgeven of je laten stelen, maar de telling zal verander nooit.CurrentTime:Het kan zijn dat de tijd niet vooruitgaat totdat je het instructiegedeelte van het spel hebt voltooid.

Sneltoetsen Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd.U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets in te stellen u wilt de

ltoetsen Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd.U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets in te stellen u wilt dempen voor GEEN.
Cherri Andrea640360