Trainer voor: OVERWHELM (1.4.2.0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde ammunitie, Onkwetsbaar, Supersprong, Locatie opslaan en nog veel meer.
OVERWHELM: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor OVERWHELM.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben ook de trucs van OVERWHELM beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van OVERWHELM vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

We hebben ook de walkthrough van OVERWHELM! In onze pagina gewijd aan de walkthrough van OVERWHELM vind je een videogids die je alle stappen laat zien om het spel te voltooien.

Je bent in de minderheid, je hebt geen munitie meer en de paranoia slaat toe.Dit is een actie-horrorwereld waar vijanden power-ups krijgen en jij niet.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onkwetsbaar
  • Supersprong
  • Locatie opslaan
  • Locatie resetten
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van OVERWHELM: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1: onbeperkte munitie NumPad2: onkwetsbaarNumPad3: supersprongNumPad4: positie opslaanNumPad5: positie resettenNumPad6: spelsnelheid< strong>Opmerkingen< /em>

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360