Trainer voor: Otxo (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Ongelimiteerde ammunitie, Onbeperkte bullet-time, Maximale combo's en nog veel meer.
Otxo: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Otxo! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Voor Otxo hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanOtxo.

Voor Otxo hebben we ook de walkthrough van het spel beschikbaar. Je kan een verzameling video's vinden van YouTube en die, als je ze samen neemt, je toelaten het einde van het spel te bereiken op de pagina van de walkthrough van Otxo.

Betreed een onverklaarbaar en abstract landhuis om een ​​geliefde te redden in deze snelle, meedogenloze en duistere roguelite, vol nauwkeurig maar woest schieten en time-bending slow motion.Ga de confrontatie aan met je innerlijke demonen en ontrafel de geheimen van het paleis.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkte bullet-time
  • Maximale combo's
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Otxo: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte munitieNumPad3: onbeperkte bullet-tijdNumPad4: maximale combinatie# GameNumPad5: gamesnelheid< strong>Opmerkingen< /em>

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360