Trainer voor: Jagged Alliance 3 (1.01.338010 V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen verdachten, Super-eenheden, Zwakke eenheid, Megawapen zonder herladen en nog veel meer.
Jagged Alliance 3: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Jagged Alliance 3. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Voor Jagged Alliance 3 hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanJagged Alliance 3.

Grand Chien vervalt in chaos wanneer de verkozen president verdwijnt en een paramilitaire macht, The Legion, het overneemt.Huur huurlingen in, ontmoet interessante personages en neem deel aan complexe turn-based gevechten in het nieuwe hoofdstuk van deze bekroonde serie.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen verdachten
  • Super-eenheden
  • Zwakke eenheid
  • Megawapen zonder herladen
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: financiën
  • Wijziging: hoeveelheid verplaatst item
  • Bewerken: hitpunten
  • Bewerken: actiepunten
  • Bewerken: hoeveelheid munitie


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Jagged Alliance 3: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen worden gewijzigd in de manager.

Manager-opties

#teamspelersNumPad1: No Suspects# GevechtseenhedenNumPad2: SupereenheidNumPad3: Zwakke eenheid# WapenNumPad4: Megawapen Geen herladen# Gameplay NumPad5: Spelsnelheid

Bewerkeropties

# ValutaFinance# Voorraad Aantal verplaatste items# eenheden aan zwevenHit PointsActiepunten# Wapen van geselecteerde eenheid in gevechtMunitiehoeveelheid

OpmerkingenGeen verdachten:Zolang je niet iemand in zicht doodt, je wapens niet afvuurt of iets anders doet om ze aan te zetten tot aanvallen, kun je langs vijanden lopen zonder ze tot ontploffing te brengen.Supereenheden: Beweeg de muis over een eenheid en zie dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor. Druk er vervolgens op om HP en AP naar hoge waarden te wijzigen. Werkt waarschijnlijk alleen in COMBAT.Zwakke eenheid:Muis over een eenheid en zie dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor. Druk er vervolgens op om HP en AP naar lage waarden te wijzigen. Dit werkt waarschijnlijk alleen in COMBAT. Megawapen niet herladen:Zorg ervoor dat de editor toont de juiste hoeveelheid die overeenkomt met wat je in het spel ziet, druk dan op de knop en je huidige wapen heeft veel schoten om af te vuren.Financiën:Vanuit satellietweergave kan het nodig zijn om op de PLAY-knop te drukken om de tijd te vervroegen om deze wijziging te zien of om het juiste adres te lezen.Verplaatst itembedrag:Kan werken met de muisaanwijzer op de inventaris, maar werkt het beste als u een item VERPLAATST OF als u op SPLIT klikt en vervolgens wijzigt het bedrag, maar NIET splitsen. JE MOGELIJK MEER DAN ÉÉN van een item nodig hebben om dit goed te laten werken. Als je twee messen hebt en alle vijf de leden wilt geven, leg de messen dan op elkaar, dan zal de optie waarschijnlijk registreren de 2 messen, je kunt ze instellen op 5, ze vervolgens splitsen en vergroten.Gezondheidspunten:Beweeg over een eenheid en Merk op dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor. Dit werkt waarschijnlijk alleen in COMBAT .Actiepunten:Beweeg over een eenheid en zie dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor.Sneltoetsen dempen:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets in te stellen die u wil zwi

erkingenGeen verdachten:Zolang je niet iemand in zicht doodt, je wapens niet afvuurt of iets anders doet om ze aan te zetten tot aanvallen, kun je langs vijanden lopen zonder ze tot ontploffing te brengen.Supereenheden: Beweeg de muis over een eenheid en zie dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor. Druk er vervolgens op om HP en AP naar hoge waarden te wijzigen. Werkt waarschijnlijk alleen in COMBAT.
Zwakke eenheid:Muis over een eenheid en zie dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor. Druk er vervolgens op om HP en AP naar lage waarden te wijzigen. Dit werkt waarschijnlijk alleen in COMBAT. Megawapen niet herladen:Zorg ervoor dat de editor toont de juiste hoeveelheid die overeenkomt met wat je in het spel ziet, druk dan op de knop en je huidige wapen heeft veel schoten om af te vuren.Financiën:Vanuit satellietweergave kan het nodig zijn om op de PLAY-knop te drukken om de tijd te vervroegen om deze wijziging te zien of om het juiste adres te lezen.Verplaatst itembedrag:Kan werken met de muisaanwijzer op de inventaris, maar werkt het beste als u een item VERPLAATST OF als u op SPLIT klikt en vervolgens wijzigt het bedrag, maar NIET splitsen. JE MOGELIJK MEER DAN ÉÉN van een item nodig hebben om dit goed te laten werken. Als je twee messen hebt en alle vijf de leden wilt geven, leg de messen dan op elkaar, dan zal de optie waarschijnlijk registreren de 2 messen, je kunt ze instellen op 5, ze vervolgens splitsen en vergroten.Gezondheidspunten:Beweeg over een eenheid en Merk op dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor. Dit werkt waarschijnlijk alleen in COMBAT .Actiepunten:Beweeg over een eenheid en zie dat de waarde correct wordt weergegeven in de editor.Sneltoetsen dempen:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets in te stellen die u wil zwijgen naar GEEN.
Cherri Andrea640360