Trainer voor: Xenonauts 2 (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt schild, Onbeperkte kristallen, Onbeperkt hangend kristal en nog veel meer.
Xenonauts 2: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Xenonauts 2! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Xenonauts 2 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Vecht een wereldwijde verzetsoorlog tegen een buitenaardse invasie.Voer het bevel over turn-based tactische gevechten, bouw een netwerk van geheime bases, bestuur rechtstreeks je gevechtsvleugels en behaal een strategische overwinning in een asymmetrische oorlogsvoeringsimulatie tegen een technologisch superieure vijand.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkte kristallen
  • Onbeperkt hangend kristal
  • Bewerken: spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Xenonauts 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer.Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: onbeperkte gezondheidNumPad2: onbeperkt schildNum Pad3: onbeperkte kristallenN umPad4: Unlimited Hover Crystal

Bewerkeropties

# SpelerSpelsnelheid

Opmerkingen< /em>Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainergeactiveerd is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke hot uitschakelen toetsen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360