Trainer voor: Take Me to the Dungeon!! (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt schild, Onbeperkte kristallen, Onbeperkt hangend kristal en nog veel meer.
Take Me to the Dungeon!!: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Take Me to the Dungeon!!. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Take Me to the Dungeon!! van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Verken de diepten van deze enorme kerker met je schattige metgezel Una in dit spannende R-18 deck-building avontuur!

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkte kristallen
  • Onbeperkt hangend kristal
  • Bewerken: spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Take Me to the Dungeon!!: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer.Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# SpelerNumPad1: onbeperkte gezondheidNumPad2: onbeperkt schildNum Pad3: onbeperkte kristallenN umPad4: Unlimited Hover Crystal

Bewerkeropties

# SpelerSpelsnelheid

Opmerkingen< /em>Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainergeactiveerd is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke hot uitschakelen toetsen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360