Trainer voor: Remnant 2 (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Oneindig veel uithoudingsvermogen, Onbeperkte speciale vaardigheid, Geen vullingen en nog veel meer.
Remnant 2: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Remnant 2. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Remnant 2, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Remnant 2 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

We kunnen je meer bieden! Voor dit spel hebben we ook de walkthrough. Op deze pagina gewijd aan de walkthrough van Remnant 2 vindt u één of meer video's van YouTube die u de stapsgewijze gids tonen voor het voltooien van het spel.

In Remnant II nemen de overlevenden van de mensheid het op tegen nieuwe dodelijke wezens en goddelijke bazen in angstaanjagende werelden.Speel solo of coöp met twee andere vrienden om de diepten van het onbekende te verkennen en te voorkomen dat een kwaad de werkelijkheid zelf vernietigt.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Oneindig veel uithoudingsvermogen
  • Onbeperkte speciale vaardigheid
  • Geen vullingen
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Artikelen voor onbeperkt gebruik
  • Eenvoudig knutselen of upgraden
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: schroot
  • Bewerken: relikwie stof
  • Bewerken: bedrag


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Remnant 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer.Druk op de gewenste sneltoets.Alle sneltoetsen kunnen worden gewijzigd in de trainer.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheidNumPad2: onbeperkt uithoudingsvermogenN umPad3: onbeperkte speciale vaardigheden# WapensNumPad4: Geen cooldownsNumPad5: Onbeperkte munitie# InventarisNumPad6: Onbeperkt gebruik van items# CraftingNumPad7: Eenvoudig craften of upgraden# GameplayNumPad8: Spelsnelheid

Editoropties

# ValutaSchroot# Resources crafting< br/>Relic Dust# Beweeg muis over inventarisitemAantal

Opmerkingen

Relic Dust:Ga naar DWELL en ga met je muis over ROOD FRAGMENT. Als je Relic Dust hebt, wordt het weergegeven in de editor.Aantal:Dit is voor BRUIKBARE items. Beweeg eroverheen en je kunt het aantal bewerken.

Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt specifieke sneltoetsen ook dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te s

ltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadatde trainer is geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt specifieke sneltoetsen ook dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360