Trainer voor: Supreme Ruler 2030 (12.1.1164)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelzoeken, Gamesnelheid, Bewerken: schat, Bewerken: bron en nog veel meer.
Supreme Ruler 2030: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Supreme Ruler 2030! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Supreme Ruler 2030. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Kom aan de macht zoals elk modern land in een realistische militaire, politieke en economische simulatie.Beheers de diplomatie, spionage en resource management van uw land om uw positie te versterken.Gebruik real-time tactische controle over je leger om je plaats als Supreme Ruler te verstevigen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelzoeken
  • Gamesnelheid
  • Bewerken: schat
  • Bewerken: bron


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Supreme Ruler 2030: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luisteren naar Trainer geactiveerd. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# zoekenNumPad1: snel zoeken # gameplayNumPad2: Spelsnelheid

Editoropties

# Beweeg muis over schatTreasure# Beweeg muis over Resource Bron

Notities

Snel zoeken:Activeer en start een zoekopdracht of plaats de muisaanwijzer op een onderzoeksitem. De volgende dag is het wordt voltooid.Schat:Beweeg over het schatpictogram bovenaan het scherm en de waarde wordt weergegeven in de editor.
Bron:Beweeg met de muis over een van de bronpictogrammen bovenaan het scherm en de waarde verschijnen in de editor. Sommige bronnen worden gereset omdat de waarde eigenlijk een complexe combinatie van dingen is, maar de meeste behouden de waarde.

Sneltoetsen dempen:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is ingeschakeld. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360