Trainer voor: Evil Wizard (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt mana, Super loopsnelheid en nog veel meer.
Evil Wizard: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Evil Wizard. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

We hebben ook de trucs van Evil Wizard beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Evil Wizard vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Evil Wizard is een humoristische RPG-actiegame waarin je de rol speelt van een voormalige Boss Finale.Sta op na een nederlaag, herontdek je lang verloren krachten en vecht om je kasteel terug te winnen van een leger van zogenaamde helden.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt mana
  • Super loopsnelheid
  • Bewerken: spelsnelheid
  • Bewerken: loopsnelheid van speler


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Evil Wizard: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luisteren naar Trainer geactiveerd. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1 : InvulnerableNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte manaNumPad4: Super Walk Speed

Editoropties# gameGame snelheid# spelerSpeler loopsnelheidOpmerkingen

Sneltoetsen om te dempen:< /p>Om de sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de traineris ingeschakeld. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt dit doen ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360