Trainer voor: F1 Manager 2023 (1.3.0.145536 V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super auto's, Zwakke tegenstanders, Dingen kosten niets, Dingen kopen levert geld op en nog veel meer.
F1 Manager 2023: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van F1 Manager 2023. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van F1 Manager 2023 vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Beleef het nieuwe seizoen van de Formule 1® met F1® Manager 2023. 23 races, 6 Sprint-evenementen, nieuwe auto's, nieuwe circuits (inclusief het circuit op de Las Vegas Strip), nieuwe coureurs, nieuwe uitdagingen... Jouw verhaal begint hier.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super auto's
  • Zwakke tegenstanders
  • Dingen kosten niets
  • Dingen kopen levert geld op
  • Auto-upgrades dragen niet bij aan de maximale kosten
  • Onbeperkte uren computationele vloeistofdynamica
  • Onbeperkt aantal uren in de windtunnel
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van F1 Manager 2023: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen worden gewijzigd op de trainer.

Traineropties

# RaceNumPad1: Super Cars NumPad2: Zwakke tegenstanders# ValutaNumPad3: Dingen kosten nietsNumPad4: Dingen kopen levert geld opNumPad5: Auto-upgrades verhogen de kosten niet# GameplayNumPad6: Spelsnelheid

Opmerkingen

Super Cars: Je motor, banden, brandstof, etc.constant blijven. Je kunt je auto's agressief maken en naar positie pushen zonder je zorgen te hoeven maken over pitting, behalve dat je pits moet gebruiken voor wijzigingen in de samenstelling zoals vereist door de raceregels. Je kunt de hoeveelheid resterende brandstof wijzigen terwijl de optie actief is.Zwakke tegenstanders:Breng aanpassingen aan auto's van tegenstanders waar ze minder brandstof hebben, hun banden versleten zijn, enz.Het is waarschijnlijk het beste om het te gebruiken om een ​​pitstop te forceren en deze vervolgens te deactiveren. Auto's komen waarschijnlijk in situaties terecht waarin ze kunnen crashen of niet kunnen finishen of waarbij hun banden zwak zijn en ze crashen.De dingen kost niets:schakel het in en als je dingen koopt, of upgrades, of iets anders dat je besteedbare geld zou veranderen, verandert de waarde niet. Zolang het AAN staat, geeft de Koop dingen geld optie werkt niet. Dingen kopen levert geld op:Zorg ervoor dat dingen niets kosten is UIT. Terwijl het is ingeschakeld, krijg je contant geld als je iets koopt. standaardbedrag is 50 miljoen. U kunt het bedrag wijzigen terwijl de optie actief is.Auto-upgrades dragen niet bij aan de maximale kosten:Terwijl deze optie actief is, kan elke aankoop wat zou leiden tot een verhoging van het bedrag dat voor de limiet is gebruikt, wordt niet verhoogd. In wezen kunt u doorgaan met kopen en komt u niet dichter bij de limiet.
Cherri Andrea640360