Trainer voor: The Slormancer (08/09/23)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt mana, Geen vaardigheidstime-outs, Onbeperkt goud en nog veel meer.
The Slormancer: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van The Slormancer gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van The Slormancer van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Vecht tegen hordes vijanden onder leiding van The Slormancer, een kwaadaardige tovenaar uit het verleden, in een absurde maar epische actie-RPG! Zorgvuldig gemaakte kunst

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt mana
  • Geen vaardigheidstime-outs
  • Onbeperkt goud
  • Onbeperkt sloom
  • Onbeperkt XP
  • Locatie opslaan
  • Locatie resetten
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Slormancer: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luisteren naar Trainer geactiveerd. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# playerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte manaNumPad3: geen time-out voor vaardighedenNumPad4: onbeperkt goudNumPad5: onbeperkt slormNumPad6: onbeperkte XPNumPad7: positie opslaanNumPad8 : Positie resetten# MiscNumPad9: Spelsnelheid

Opmerkingen

Onbeperkte gezondheid:< br/>Itti geeft onbeperkte gezondheid!Onbeperkte mana:Na activering krijg je onbeperkte hoeveelheden mana!Geen vaardigheidstime-out:Er is een korte time-out elke keer dat je de vaardigheid gebruikt en deze optie zorgt ervoor!Onbeperkt goud:
Je zou niet erg veel goud, wil je? Probeer het!Onbeperkte Slorm:Wat is er beter dan een slorm? Heel veel!Onbeperkte XP: Voegt 5000 XP toe aan uw totale XP-punten!Locatie opslaan:Sla uw huidige locatie op. Locatie resetten: Stel je huidige locatie opnieuw in.
Cherri Andrea640360