Trainer voor: Quake II (B126)

Je zal veel Trucs toevoegen: Console-cheats toestaan, Gamesnelheid, , en nog veel meer.
Quake II: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Quake II. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Quake II, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Quake II: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Quake II

Jij bent de laatste hoop van de mensheid om de Strogg, een vijandig buitenaards ras dat oorlog voert tegen de aarde, te stoppen.Speel deze militaire sci-fi FPS, nu geüpdatet voor moderne platforms met verbeterde graphics, nieuwe campagne-inhoud, online multiplayer/co-op en meer.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Console-cheats toestaan
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Quake II: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luisteren naar Trainer geactiveerd. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# CheatsNumPad1 : Cheats voor console toestaan# GameplayNumPad2: spelsnelheid

Opmerkingen

Console cheats toestaan: Activeer de optieDruk op ` om de CONSOLE te openenTyp je cheatVoorbeeld van cheats:cht_god 1cht_plr_free_mana_cost 1cht_plr_free_stamina_cost 1
cht_noclip 1cht_give_experience 1000< br/>cht_give_gold 1000cht_levelup 5cht_revive

Sneltoetsen uitgeschakeld: Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H na de trainer isgeactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te s

ltoetsen uitgeschakeld: Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H na de trainer isgeactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen dempen door de sneltoets die u wilt dempen in te stellen op GEEN.
Cherri Andrea640360