Trainer voor: Coal Mining Simulator (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte brandstof, Onbeperkte financiële beschikbaarheid, Gamesnelheid, en nog veel meer.
Coal Mining Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Coal Mining Simulator. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Coal Mining Simulator van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Welkom in de wereld van de steenkoolmijnbouw!Begin met bijna niets en werk je een weg omhoog: ontwikkel je mijn, verkoop steenkool, koop nieuwe machines en vermijd gevaren in deze sandbox-simulator.Neem de controle over talloze mijnbouwmachines.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte brandstof
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Coal Mining Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte brandstof NumPad2: onbeperkt geld# SpelNumPad3: Spelsnelheid

Opmerkingen

< b>Sneltoetsen uitgeschakeld:Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer Ingeschakeld is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om opnieuw schakel sneltoetsen in.Je kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die je wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360