Trainer voor: Cornucopia (V2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte energie, Onbeperkte PT, Onbeperkte financiële beschikbaarheid en nog veel meer.
Cornucopia: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Cornucopia!

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Voor Cornucopia hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanCornucopia.

Beleef een heerlijk 2,5D-landbouwavontuur in Cornucopia!Beheers een innovatief NPK-compostsysteem, creëer meer dan 200 recepten en maak verbinding met meer dan 50 NPC's.Geniet van levendige festivals, minigames en zeldzame kaarten.Bouw je droomboerderij, sticht een gezin en zorg voor je huisdieren.Uw onvergetelijke reis wacht op u!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte energie
 • Onbeperkte PT
 • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
 • Supersprong
 • Super loopsnelheid
 • Gamesnelheid
 • Edit: loopsnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cornucopia: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte energieNumPad3: onbeperkte TPNumPad4: onbeperkt geldNumPad5: supersprong# spelNumPad6: spelsnelheid Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H na de trainer wordt geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen opnieuw in te schakelen. U kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360