Trainer voor: Might and Magic Clash of Heroes Definitive Edition (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Superspeler, Zwakke vijand, Gamesnelheid, Bewerking: goud en nog veel meer.
Might and Magic Clash of Heroes Definitive Edition: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Might and Magic Clash of Heroes Definitive Edition. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Might and Magic Clash of Heroes Definitive Edition kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Plan je volgende zet zorgvuldig, elke nieuwe combo kan een verschil maken!Alleen of in gezelschap, online of offline, combineer je eenheden om je vijanden te verslaan in deze definitieve versie van Might &Magie: Clash of Heroes!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Superspeler
 • Zwakke vijand
 • Gamesnelheid
 • Bewerking: goud
 • Edit: erts
 • Edit: Kristal
 • Bewerking: XP
 • Edit: niveau


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Might and Magic Clash of Heroes Definitive Edition: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# CombatNumPad1: Super Player NumPad2: Zwakke vijand# gameplayNumPad3: spelsnelheid

Editoropties

# bronnenGoud
OreCrystalXPNiveau

Notities

Sneltoetsen uitgeschakeld:Om de sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer geactiveerd is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen. U kunt ook schakel specifieke sneltoetsen uit door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360