Trainer voor: R-Type Final 2 (11994260)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige levens, Onmiddellijke straallading, oneindige DOSIS, Score verdubbelaar en nog veel meer.
R-Type Final 2: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van R-Type Final 2 gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor R-Type Final 2. Bezoek de truccenpagina en geheimen van R-Type Final 2 steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met R-Type Final 2.

De legendarische shooter is terug met een ongekende R-Type-ervaring! Try Again Als nieuwste deel in een serie die bekend staat om zijn kleurrijke graphics en snelle schietactie, doet R-Type Final 2 dat in zijn explosieve platformdebuut met gemoderniseerde 3D-graphics en gameplay-functies Opnieuw proberen Gamers, oud en nieuw, kunnen hun ervaring naar wens vormgeven met het prestatiegebaseerde moeilijkheidsgraadsysteem en aanpasbare schepen en piloten, terwijl ze klassieke R-Type-merken zoals 'Force'-mechanica' en een spannende gameplay-loop ervaren. Opnieuw proberen Verken een heel universum van nieuwe en klassieke levels, neem het op tegen vijanden die evolueren met je prestaties en schakel de concurrentie uit met wereldranglijsten in deze opvolger van de veelgeprezen R-Type-franchise.Riprova Opnieuw proberenRiprova

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindige levens
 • Onmiddellijke straallading
 • oneindige DOSIS
 • Score verdubbelaar
 • Onbeperkt doorgaan
 • Onbeperkt krediet
 • Onbeperkte ether
 • Bevriest vijandelijke schoten
 • Slow motion


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van R-Type Final 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte levens NumPad2: onmiddellijk bereik OpladenNumPad3: oneindige DOSISNumPad4: scorevermenigvuldigerNumPad5: blokkeert vijandelijke schoten# DiversenNumPad6: slow motion

Opmerkingen

Onbeperkte levens:Onmiddellijke straal opladen:< br/>Oneindige DOSIS :Wordt van kracht wanneer het spel de waarde verandert.Scorevermenigvuldiger:Als je actief bent, wordt je verdiende score vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast na het activeren van de trainer.Blokkeert vijandelijke schoten:Werkt alleen met normale schoten, niet met raketten etc.
Cherri Andrea640360