Trainer voor: Zorro The Chronicles (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt Zoro-punten, Superschade en nog veel meer.
Zorro The Chronicles: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Zorro The Chronicles.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben ook de trucs van Zorro The Chronicles beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Zorro The Chronicles vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Speel als Zorro of zijn zus Ines in dit actie- en stealth-spel, geïnspireerd op de animatieserie Zorro: The Legend.Bevrijd het dorp, breng gerechtigheid en maak sergeant Garcia belachelijk door je naam met de punt van het zwaard te schrijven!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onkwetsbaar
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkt Zoro-punten
 • Superschade
 • Super loopsnelheid
 • Super jogsnelheid
 • Super hurkende snelheid
 • Uitstekende loopsnelheid
 • Gamesnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Zorro The Chronicles: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte Zoro-puntenNumPad4: SuperschadeNumPad5: SuperloopsnelheidNumPad6: SuperjoggingsnelheidNumPad7: SuperhurksnelheidNumPad8: superloopsnelheid# gameplayNumPad9: spelsnelheid

Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld:Als je sneltoetsen tijdelijk wilt uitschakelen, druk je op CTRL-H nadat de trainer
is ingeschakeld. Je kunt ook CTRL-H gebruiken om sneltoetsen weer in te schakelen.
U kunt specifieke sneltoetsen ook uitschakelen door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360