Trainer voor: Pathfinder: Gallowspire Survivors (1.0.1960)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige spelersgezondheid, Oneindige metgezelgezondheid, Super spelerssnelheid, Onmiddellijke aanval en nog veel meer.
Pathfinder: Gallowspire Survivors: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Pathfinder: Gallowspire Survivors!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Voor Pathfinder: Gallowspire Survivors hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanPathfinder: Gallowspire Survivors.

Een nieuw roguelite survivalistisch spel dat zich afspeelt in de geliefde fantasiewereld van Pathfinder.Betreed Gallowspire, Pathfinders legendarische toren van duisternis, samen met je onverschrokken metgezel.Dood hordes vijanden, upgrade je arsenaal en versla dodelijke bazen!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Oneindige spelersgezondheid
 • Oneindige metgezelgezondheid
 • Super spelerssnelheid
 • Onmiddellijke aanval
 • Verhoogt opnieuw
 • Overlevende tijdvermenigvuldiger
 • Gratis aankoop
 • Progressie EXP-vermenigvuldiger
 • Verander talentpunten
 • Battle EXP-vermenigvuldiger
 • Edit: Talentpunten


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Pathfinder: Gallowspire Survivors: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: oneindige spelergezondheidNumPad2: oneindige gezondheid van je metgezelNumPad3: snelheid van superspelerNumPad4: directe aanval# DiversenNumPad5: herrollen herstellenNumPad6: vermenigvuldiger van de overleefde tijdNumPad7: gratis aankoop# StatistiekenNumPad8: progressie EXP-vermenigvuldigerNumPad9: aanpassing van talentpuntenMultiplier: gevechts-EXP-vermenigvuldiger

Editoropties< /p># spelerTalentpuntenOpmerkingen

Superspelersnelheid:De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.Herstarts opnieuw instellen:Druk op de sneltoets om het aantal herhalingen opnieuw in te stellen. Opnieuw rollen om te zien wat er is veranderd Gratis aankoop:Als je actief bent, kun je dingen zoals drankjes gratis kopenProgressie-EXP-vermenigvuldiger: De waarde kan kan worden aangepast nadat je de trainer hebt geactiveerd. Dit vermenigvuldigt je EXP die je aan het einde van het level hebt verkregen.Talentpunten wijzigen: Ga eerst naar het talentenscherm. Druk op de sneltoets en ga dan naar terug om te zien dat deze is veranderd.Battle EXP Multiplier:De waarde kan worden aangepast na activering van de trainer. Dit vermenigvuldigt je EXP die je tijdens het gevecht krijgt
Cherri Andrea640360