Trainer voor: Void Crew (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt zuurstof, Geen bestraling en nog veel meer.
Void Crew: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Void Crew. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Void Crew en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

In de ruimte kan niemand je horen schreeuwen... behalve je vrienden!Verzamel je bemanning, rust je ruimteschip uit en bereid je voor op een episch avontuur.Vecht tegen angstaanjagende vijanden, herwin waardevolle buit en sterf herhaaldelijk, terwijl we samen het verloren grondgebied van de mensheid terugwinnen.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt zuurstof
  • Geen bestraling
  • Houd uw lichaamstemperatuur op 28
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Void Crew: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : onbeperkte gezondheidNumPad3: onbeperkte zuurstofNumPad4: geen stralingNumPad5: handhaaft de lichaamstemperatuur op 28

Editoropties

toropties< /strong>#Spel
Cherri Andrea640360