Trainer voor: Strategic Mind: Spirit of Liberty (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Edit: prestige, Bewerken: opdracht, Edit: ervaring op het hoofdkantoor, Edit: PK en nog veel meer.
Strategic Mind: Spirit of Liberty: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Strategic Mind: Spirit of Liberty. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Voor Strategic Mind: Spirit of Liberty hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanStrategic Mind: Spirit of Liberty.

Bewijs dat je een echte strategische geest hebt!Spirit of Liberty zal uw strategische planningsvaardigheden testen.Het is een hardcore, turn-based, historisch accuraat strategiespel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog.Leid Finse strijdkrachten tegen een overweldigende dreiging tijdens de Winteroorlog, de Vervolgoorlog en de Laplandoorlog.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Edit: prestige
 • Bewerken: opdracht
 • Edit: ervaring op het hoofdkantoor
 • Edit: PK
 • Bewerking: XP
 • Edit: munitie
 • Edit: brandstof
 • Edit: resterende zetten


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Strategic Mind: Spirit of Liberty: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Editoropties

# CommandoPrestigeCommand
HQ Experience# eenheid geselecteerdHPXPMunitieBrandstofResterende bewegingen
Cherri Andrea640360