Trainer voor: Dust Fleet (HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Superschade, Onbeperkte middelen, Edit: Spelsnelheid en nog veel meer.
Dust Fleet: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Dust Fleet gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Dust Fleet! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Dust Fleet van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Leid een gevechtsvloot en ga naar de Dust Zone.Het bevoorradingsstation is donker geworden en de Verenigde Naties van de Aarde (UEN) moeten in deze 4X RTS-simulator uitzoeken waarom.Beheer schepen, controleer ruimtestations en let op je rug.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Onbeperkte middelen
  • Edit: Spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dust Fleet: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: superschadeNumPad3: onbeperkte bronnen

Editoropties

# Gameplay Spelsnelheid
Cherri Andrea640360