Trainer voor: Lodestar (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt MP, Onbeperkt zonneschijn en nog veel meer.
Lodestar: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Lodestar. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Lodestar, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Voor Lodestar hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanLodestar.

Lodestar stuurt jou en je team van vrienden op je ruimtereis.Doorkruis meerdere planeten tijdens een reis om thuis te komen zonder jezelf of je schip te verliezen aan de gevaren van het onbekende!Los puzzels op, verzamel grondstoffen, mijn asteroïden en overleef... met je o zo vriendelijke AI-helper!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onkwetsbaar
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt MP
  • Onbeperkt zonneschijn
  • Onbeperkt schild
  • Onbeperkte wedergeboorte
  • Superschade
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Lodestar: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkt MPNumPad4: Onbeperkt SanNumPad5: Onbeperkt schildNumPad6: Onbeperkt herborenNumPad7: Superschade # Spel< br/>NumPad8: Spelsnelheid

Opmerkingen

Sneltoetsen uitgeschakeld: Om de sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainergeactiveerd is. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen weer in te schakelen.U kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door deze te wijzigen de sneltoets die u wilt uitschakelen op GEEN.
Cherri Andrea640360