Trainer voor: Paleo Pines (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte PK, Verwijder het slaperigheidseffect, Onbeperkt water, Onbeperkt gebruik van items en nog veel meer.
Paleo Pines: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Paleo Pines. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Paleo Pines. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Ontdek Paleo Pines, een betoverend eiland bewoond door vriendelijke dinosaurussen en vriendelijke mensen.Ga samen met je vriend Lucky op onderzoek om geheimen te onthullen en maak vrienden met nieuwe dinosaurussen, die samen met jou je ranch kunnen bouwen en het toevluchtsoord van je dromen kunnen creëren!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte PK
  • Verwijder het slaperigheidseffect
  • Onbeperkt water
  • Onbeperkt gebruik van items
  • Stop de tijd
  • Edit: stealth-snelheid
  • Edit: maximale pk
  • Edit: PK
  • Aanpassing: gietpistool
  • Edit: geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Paleo Pines: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt HP NumPad2: Verwijder het slaperige effect# InventarisNumPad3: Onbeperkt waterNumPad4: Onbeperkt gebruik van items# OmgevingNumPad5: Bevriezingstijd Editoropties# SpelerstatistiekenStealth-snelheidMaximum HPHPSprinkle Gun # valutaGeld

Notities

Sneltoetsen uitgeschakeld:< p> p>Als u de sneltoetsen tijdelijk wilt uitschakelen, drukt u op CTRL-H nadat de traineris geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen weer in te schakelen sneltoetsen. />U kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.
Cherri Andrea640360