Trainer voor: Ion Fury: Aftershock (3.0.03.10482)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkt pantser, Ongelimiteerde ammunitie, Onbeperkte bommen en nog veel meer.
Ion Fury: Aftershock: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Ion Fury: Aftershock!

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Ion Fury: Aftershock vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Ion Fury: Aftershock is het langverwachte uitbreidingspakket voor de veelgeprezen Ion Fury.Spelers zullen opnieuw de rol van Shelly Harrison op zich nemen en zich een weg banen door een geheel nieuwe campagne van 15 niveaus in haar voortdurende zoektocht om de gestoorde plannen van de kwaadaardige Dr. Heskel te dwarsbomen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkt pantser
  • Ongelimiteerde ammunitie
  • Onbeperkte bommen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ion Fury: Aftershock: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkt pantser# WapensNumPad3: onbeperkte munitieNumPad4: onbeperkte bommen

NotitiesOnbeperkt gezondheid:Onbeperkt pantser:Onbeperkt munitie: Onbeperkt bommen: Activ

itiesOnbeperkt gezondheid:Onbeperkt pantser:Onbeperkt munitie: Onbeperkt bommen: Activeer voor effect
Cherri Andrea640360