Trainer voor: Against The Storm (Early Access v0.60.2R)

Je zal veel Trucs toevoegen: Het kopen van upgrades levert middelen op, Je kunt upgrades kopen, zelfs zonder middelen, Updates hebben geen vereisten, Onbeperkt eten en nog veel meer.
Against The Storm: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Against The Storm. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Against The Storm, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Against The Storm. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Against The Storm steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Against The Storm.

Een duister fantasy-stadsbouwspel waarin je ondanks apocalyptische regen de beschaving moet herstellen.Als heerser van de Koningin leidt jij mensen, bevers, hagedissen, vossen en harpijen om de wildernis terug te winnen en de laatste overlevenden een toekomst te geven.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Het kopen van upgrades levert middelen op
  • Je kunt upgrades kopen, zelfs zonder middelen
  • Updates hebben geen vereisten
  • Onbeperkt eten
  • Onbeperkt opslagmateriaal
  • Onbeperkte brandstof en grondstoffen
  • Megaresolutie
  • Geen ongeduld van de koningin
  • Gamesnelheid
  • Edit: reputatie
  • Edit: Queen's ongeduld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Against The Storm: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# UpdatesNumPad1: het kopen van upgrades levert bronnen op
NumPad2: Je kunt zelfs zonder grondstoffen upgrades kopenNumPad3: Voor upgrades zijn geen vereisten# grondstoffenNumPad4: Onbeperkt etenNumPad5: Onbeperkt opslagmateriaalNumPad6: Onbeperkte brandstof en grondstoffen# ReputatieNumPad7: Mega ResolveNumPad8: Geen ongeduld van de koninginnen# GameplayNumPad9: Spelsnelheid< strong>Editoropties# ReputatieReputatieHet ongeduld van de koningin

Opmerkingen Onbeperkt voedsel:Sommige GRONDSTOFFEN-opties werken mogelijk niet met ALLE GRONDSTOFFEN of ALLE VOEDSELTYPEN (bijvoorbeeld).Mega-oplossing:Activeer en je zult merken dat de reputatie begint te stijgen door de hogere resolutie (maximale resolutie). Je kunt vervolgens de reputatie veranderen als deze nog niet uit zichzelf is gaan stijgen.Spelsnelheid: Werkt mogelijk niet op alle computers of besturingssystemen.Reputatie:Voor reputatie moet u een ORDER kiezen zodat de waarden beginnen

erkingen Onbeperkt voedsel:Sommige GRONDSTOFFEN-opties werken mogelijk niet met ALLE GRONDSTOFFEN of ALLE VOEDSELTYPEN (bijvoorbeeld).Mega-oplossing:Activeer en je zult merken dat de reputatie begint te stijgen door de hogere resolutie (maximale resolutie). Je kunt vervolgens de reputatie veranderen als deze nog niet uit zichzelf is gaan stijgen.
Spelsnelheid: Werkt mogelijk niet op alle computers of besturingssystemen.Reputatie:Voor reputatie moet u een ORDER kiezen zodat de waarden beginnen te veranderen.
Cherri Andrea640360