Trainer voor: Super Fantasy Kingdom (Demo Build 78)

Je zal veel Trucs toevoegen: Bevries de tijd van de dag, Onbeperkte heldengezondheid, Superschade, Megamunten en nog veel meer.
Super Fantasy Kingdom: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Super Fantasy Kingdom gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Op de volgende truccen-pagina van Super Fantasy Kingdom kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Een roguelite stadsbouwer die zich afspeelt in een ontspannende fantasiewereld.Herbouw je koninkrijk en herstel het in zijn oude glorie.Versla hordes monsters met een team verdedigers.Boeren, bouwen, mijnen, koken, produceren en voeden.Maar bereid je voor om het allemaal te zien branden!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Bevries de tijd van de dag
  • Onbeperkte heldengezondheid
  • Superschade
  • Megamunten
  • Onbeperkte middelen
  • Megaglorie
  • Mega-bronnen
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Super Fantasy Kingdom: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# OmgevingNumPad1: Vergrendel de tijd van de dag
# HeldNumPad2: Onbeperkte Heldengezondheid# VijandenNumPad3: Superschade# HulpbronnenNumPad4: MegamuntenNumPad5: Onbeperkte Hulpbronnen< br/>NumPad6: Mega GlorieNumPad7: Megabronnen# gameplayNumPad8: Spelsnelheid

OpmerkingenMegamunten:Als je wat verdient, krijg je meer.Onbeperkte hulpbronnen:Als je hulpbronnen uitgeeft, het bedrag zal niet toenemen, maar afnemen.Mega Glory:Activeer het en aan het eind van de dag, wanneer je meer glorie krijgt, en wanneer je terugkeert uit de Tavern , je zult er genoeg hebben. Deactiveer opnieuw zodra je er meer hebt verkregen.Megabronnen:Gebruik ze helemaal niet totdat je de TUTORIAL TOT HET EINDE hebt voltooid op Dit zal de tutorialscripts stoppen! Om deze schakelaar AAN te zetten, klik je op het kasteel en je hebt 99 van elk item. Schakel het vervolgens weer in. Mogelijk moet je sommige items uitgeven of gebruiken om de beschikbaarheid van andere items vast te leggen items in de gebru

merkingenMegamunten:Als je wat verdient, krijg je meer.Onbeperkte hulpbronnen:Als je hulpbronnen uitgeeft, het bedrag zal niet toenemen, maar afnemen.Mega Glory:Activeer het en aan het eind van de dag, wanneer je meer glorie krijgt, en wanneer je terugkeert uit de Tavern , je zult er genoeg hebben. Deactiveer opnieuw zodra je er meer hebt verkregen.Megabronnen:Gebruik ze helemaal niet totdat je de TUTORIAL TOT HET EINDE hebt voltooid op Dit zal de tutorialscripts stoppen! Om deze schakelaar AAN te zetten, klik je op het kasteel en je hebt 99 van elk item. Schakel het vervolgens weer in. Mogelijk moet je sommige items uitgeven of gebruiken om de beschikbaarheid van andere items vast te leggen items in de gebruikersinterface.
Cherri Andrea640360