Trainer voor: The Planet Crafter (v0.9.006)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte maximale vitale functies, Creëer en bouw eenvoudig, Onbeperkte transformatie-indexcredits, Gemakkelijke ontgrendelingsprojecten en nog veel meer.
The Planet Crafter: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor The Planet Crafter.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben ook de trucs van The Planet Crafter beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van The Planet Crafter vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Een open wereld-survival-terraforming-crafting-spel in de open wereld.Transformeer het ecosysteem van een vijandige planeet om het leefbaar te maken voor mensen.Overleef, oogst, bouw je basis en creëer vervolgens zuurstof, hitte en druk om een ​​nieuwe biosfeer te creëren.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte maximale vitale functies
  • Creëer en bouw eenvoudig
  • Onbeperkte transformatie-indexcredits
  • Gemakkelijke ontgrendelingsprojecten
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Planet Crafter: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt maximale vitale functies
# ConstructieNumPad2: eenvoudig maken en bouwen# ValutaNumPad3: onbeperkte transformatie-indexcredits# BlauwdrukkenNumPad4: eenvoudig ontgrendelen van projecten# GameplayNumPad5: Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360