Trainer voor: Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkt nitro, Bevries de racetimer, Gamesnelheid, Edit: Koop credits en nog veel meer.
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

De gekste auto's ter wereld zijn terug om plezier naar een nieuw niveau te brengen!Bestuur meer dan 130 voertuigen met nog meer variatie en nieuwe vaardigheden.Bouw je eigen circuits in prachtige nieuwe omgevingen, met verschillende spelmodi voor online en offline plezier.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkt nitro
  • Bevries de racetimer
  • Gamesnelheid
  • Edit: Koop credits
  • Edit: Red Wrench-munten
  • Bewerken: blauwe upgrademunten
  • Edit: ronden
  • Bewerken: basisstarttijd


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# RaceautoNumPad1: onbeperkt stikstof # TimerNumPad2: bevries de racetimer# GameplayNumPad3: spelsnelheid

Editoropties # ValutaCredits voor aankoopRode moersleutelmuntenBlauwe munten voor upgradenSpins# timer /

toropties # ValutaCredits voor aankoopRode moersleutelmuntenBlauwe munten voor upgradenSpins# timer />Basisstarttijd
Cherri Andrea640360