Trainer voor: Cities: Skylines 2 (1.0.9f1 V3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Prestaties onmiddellijk ontgrendelen, Mega-XP, Het spel laden in de eenvoudige modus, Edit: geld en nog veel meer.
Cities: Skylines 2: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Cities: Skylines 2. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Cities: Skylines 2 en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Bouw een stad helemaal opnieuw en maak er een bloeiende metropool van met de meest realistische stadsbouwer ooit.Benut uw creatieve en probleemoplossende vaardigheden om op ongekende niveaus te creëren.Diepe simulatie en dynamische economie om een ​​wereld zonder grenzen op te bouwen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Prestaties onmiddellijk ontgrendelen
  • Mega-XP
  • Het spel laden in de eenvoudige modus
  • Edit: geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cities: Skylines 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Editoropties

# TariefGeld
Cherri Andrea640360