Trainer voor: For the King II (1.0.12)

Je zal veel Trucs toevoegen: Oneindige gezondheid, Oneindige focus, Een schot doodt, Onbeperkte actiepunten en nog veel meer.
For the King II: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van For the King II. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Op de volgende truccen-pagina van For the King II kun je de trucs en codes zien die we voor dit spel hebben kunnen verzamelen. Dankzij hen zal je elke moeilijkheid kunnen overwinnen, zelfs door maar een beetje vals spelen.

Vecht alleen of in een team van vier spelers tegen de despotische koningin van Fahrul in het vervolg op For The King, de turn-based tafelblad-RPG met roguelite-elementen.Lukt het jou om het vreselijke geheim van de geliefde koningin te onthullen?

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Oneindige gezondheid
  • Oneindige focus
  • Een schot doodt
  • Onbeperkte actiepunten
  • De artikelen nemen niet af
  • Kaart weergeven
  • EXP-vermenigvuldiger
  • Gratis Lore-aankopen
  • Ontgrendelt winkelitems
  • Gratis winkelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van For the King II: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# CombatNumPad1: Oneindige gezondheid NumPad2: Oneindige focusNumPad3: één treffer doodt# kaartNumPad4: onbeperkte actiepuntenNumPad5: items nemen niet afNumPad6: onthul kaart # spelerNumPad7: EXP-vermenigvuldiger# Shop LoreNumPad8: gratis aankopen LoreNumPad9: ontgrendel winkelitems# MarktMultiplier: gratis aankopen< p>OpmerkingDe elementen nemen niet af:Terwijl de actieve elementen niet afnemen met gebruikToon kaart:Activeer dit voordat je de opgeslagen kaart laadt en de kaart wordt volledig onthuld.EXP Multiplier: Wanneer actief, de verdiende EXP wordt vermenigvuldigd met 4. De waarde kan worden aangepast nadat de trainer is geactiveerd.Winkelitems ontgrendelen:Hiermee worden tijdelijk winkelitems ontgrendeld, zodat je ze kunt zien en kopen. Deze optie is uitgeschakeld, items kunnen opnieuw worden geblokkeerd/ontoegankelijk.Gratis winkelen:Terwijl je actief bent, bezoek je de markt en kun je alles gratis kopen. Je personage moet minstens één goud hebben.
Cherri Andrea640360