Trainer voor: Ebenezer and the Invisible World (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onkwetsbaar, Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte mana, Onbeperkte financiële beschikbaarheid en nog veel meer.
Ebenezer and the Invisible World: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Ebenezer and the Invisible World. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

We hebben ook de trucs van Ebenezer and the Invisible World beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Ebenezer and the Invisible World vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Beleef een verhaalrijk 2D Metroidvania-avontuur met adembenemende handgetekende illustraties en speel als gierige held Ebenezer Scrooge in een Victoriaanse fantasy-hervertelling gebaseerd op de klassieke roman van Charles Dickens, A Christmas Carol.Vraag de geesten om hulp om de inwoners van Londen te redden voordat het te laat is.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onkwetsbaar
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte mana
 • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
 • Super loopsnelheid
 • Supersprong
 • Lage zwaartekracht
 • Edit: Spelsnelheid


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Ebenezer and the Invisible World: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onkwetsbaarNumPad2 : Onbeperkte gezondheidNumPad3: Onbeperkte manaNumPad4: Onbeperkt geldNumPad5: Super loopsnelheidNumPad6: Super sprongNumPad7: lage zwaartekracht

EditorOptions

# GameplaySpelsnelheid
Cherri Andrea640360