Trainer voor: Football Manager 2024 (24.1)

Je zal veel Trucs toevoegen: Perfect moreel voor de geselecteerde speler, Overdrachtsbudget bewerken, Wijzig het salarisbudget, Bewerk het budget van de verkenner en nog veel meer.
Football Manager 2024: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Football Manager 2024. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Football Manager 2024. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Bouw een team van wereldklasse en domineer je tegenstanders in de meest prestigieuze voetbalcompetities.Vooruitgang stopt niet als je voetbalglorie najaagt.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Perfect moreel voor de geselecteerde speler
  • Overdrachtsbudget bewerken
  • Wijzig het salarisbudget
  • Bewerk het budget van de verkenner
  • Edit: Budgetoverdracht
  • Edit: salarisbegroting
  • Edit: budgetverkenner


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Football Manager 2024: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen worden gewijzigd in de manager.

Manageropties

# speler geselecteerdNumPad1: perfect moreel voor de geselecteerde speler# FinanciënNumPad2: wijzig het transferbudgetNumPad3: wijzig het loonbudgetNumPad4: wijzig het scoutbudgetEditoroptiesEditoropties< /em># FinanciënOverboekingsbudgetSalarisbudgetScoutbudget

Notities < b>Transferbudget bewerken:Salarisbudget bewerken:Scoutbudget bewerken: Klik eerst op het tabblad Financiën Druk op de sneltoets, ga ergens anders heen en kom terug om te zien wat e

ities < b>Transferbudget bewerken:Salarisbudget bewerken:Scoutbudget bewerken: Klik eerst op het tabblad Financiën Druk op de sneltoets, ga ergens anders heen en kom terug om te zien wat er is veranderd.
Cherri Andrea640360