Trainer voor: Risk of Rain Returns (HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Superschade, Onbeperkte financiële beschikbaarheid, Sla de locatie op en nog veel meer.
Risk of Rain Returns: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Risk of Rain Returns!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben ook de trucs van Risk of Rain Returns beschikbaar! In onze pagina gewijd aan de trucs van Risk of Rain Returns vind je codes en ontgrendelaars om alle obstakels te overwinnen en zonder zorgen aan het einde van het spel aan te komen.

Doordacht ontworpen, prachtig geremasterd en boordevol nieuwe manieren om te spelen: Risk of Rain is terug en beter dan ooit!Duik in de iconische roguelike vol unieke buitcombinaties, uitgebreid met nieuwe overlevenden, vernieuwde multiplayer, favoriete content van Risk of Rain 2 en meer!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Superschade
  • Onbeperkte financiële beschikbaarheid
  • Sla de locatie op
  • Positie resetten
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Risk of Rain Returns: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: superschadeNumPad3: onbeperkt geldNumPad4: positie opslaanNumPad5: positie herstellen# gameplayNumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360