Trainer voor: Microcivilization (0.6.8.38896)

Je zal veel Trucs toevoegen: Yin Yang clicker-vermenigvuldiger, Gratis workshopkosten, Gratis shoppen voor Hemelvaart, Gratis goudaankoop en nog veel meer.
Microcivilization: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Microcivilization gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Microcivilization van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Incrementele clickerstrategie, waarbij je uitbreidt, bouwt, onderzoekt, vecht, helden verzamelt en keuzes maakt tussen goed en kwaad.Werk je een weg omhoog door de moeilijkheidsgraden door de uitdagende campagne te spelen en heen en weer door het verhaal te gaan.Inclusief mammoeten.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Yin Yang clicker-vermenigvuldiger
 • Gratis workshopkosten
 • Gratis shoppen voor Hemelvaart
 • Gratis goudaankoop
 • De bevolking heeft geen voedsel nodig
 • Geen zwervers
 • Geen huizen in brand
 • Snelzoeken
 • Geen crises
 • Laad schade op van de Super Crisis-aanval
 • Onbeperkte eenheidsuitgaven


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Microcivilization: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: Yin Yang klikvermenigvuldiger
NumPad2: Gratis workshopkostenNumPad3: Gratis Ascension-aankopenNumPad4: Gratis goudaankopen# BevolkingNumPad5: Bevolking heeft geen voedsel nodigNumPad6: geen zwervers NumPad7: Geen huis in brand# DiversenNumPad8: Snel zoeken# CrisisNumPad9: Geen crisisVermenigvuldigen: Super Crisis Attack Charge-schade< br/>Toevoegen: Onbeperkte eenheidskosten

Opmerkingen

Yin Yang clicker-vermenigvuldiger: Als u actief bent , je ontvangt 100 keer het bedrag als je op een van de ying yang iconen klikt.Gratis workshopkosten:Terwijl de actieve kosten van de workshopbeloningen je workshops niet verlagen Geen zwervers:Als het huis actief is, creëert geen enkel huis zwervers. Dit zal NIET het aantal zwervers dat je momenteel hebt verminderen, het zal alleen voorkomen dat het aantal zwervers toeneemt.< br/ >Snel zoeken:Terwijl je aan bent, is je zoeksnelheid 10 keer sneller. Na een paar minuten voortgang in het spel is dit genoeg om meteen een zoekopdracht te worden. Geen crisis:Als je actief bent, is de kans op een crisis nul. Sommige gebeurtenissen kunnen nog steeds een crisis veroorzakenLaad schade op Super Crisis-aanval:
Als je tijdens de crisis de knop met het duimpictogram gebruikt, richt je superschade aan, maar alleen aan de vijand, ondanks wat de tooltip zegt.
Cherri Andrea640360